El projecte


Dóna valor als teus residus” és un projecte de Fundació Plataforma Educativa finançat per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC)

El projecte està orientat a la creació d’una major consciència de respecte i implicació personal en la reutilització, recuperació i reciclatge de tot tipus de material.

El canvi climàtic ens envolta i som protagonistes. És el resultat directe del nostre comportament individual i de grup, un reflex de les pràctiques quotidianes, com ara la gestió dels nostres residus.

El motor de canvi d’aquestes pràctiques està dins de cadascú de nosaltres, tots i totes som agents pel canvi.

Formació, informació, sensibilització i comunicació, són components sense els quals no seria possible incidir directament en les actuacions de la vida quotidiana de la ciutadania.

La formació combinada i sobretot l’aprenentatge en línia afavoreix una comunicació directa i eficient amb persones, sobretot estudiants, d’edats 12-35 anys, sectors de la població amb gran habilitat per les noves tecnologies. Aquesta franja d’edat és prioritària ja que són el futur de la nostra població, a la qual cal incidir de manera més intensa.

2 respostes a El projecte

  1. Retroenllaç: @qu4tre_R ens proposa fer i decorar arbres de #Nadal amb material de rebuig #recicla #reutilitza – El bloc de Plataforma Educativa

  2. Retroenllaç: Ens reciclem! Descobreix el Bloc de Medi Ambient de Plataforma Educativa | Dóna valor als teus residus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s